Viña Sastre Crianza Ribera del Duero 2021

SKU: SPCABSHWIRE375021 Kategorija:
Tempranillo | Catillia y Leon | Spain | Red Wine | Bodegas Vina Sastre | 2021 | 0,75 L | 14,5 %
Par
Viña Sastre Crianza Ribera del Duero 2021 ir pilnmiesīgs, sauss sarkanvīns, kas pilnībā ražots no Tempranillo vīnogām , kas plaukst Spānijas Ribera del Duero reģionā. Viña Sastre tiek novērtēta ar savu uzticību bioloģiskajai lauksaimniecības praksei un minimālas iejaukšanās vīna darīšanai, tiek izturēta 14 mēnešus franču un amerikāņu ozolkoka mucās, radot harmonisku līdzsvaru starp augļiem un ozolu. Šī pieeja uzsver vīna darītavas apņemšanos paust tās terroir patieso raksturu, padarot Crianza tīru Ribera del Duero unikālās ainavas bagātības un dzīvīguma atspoguļojumu.
Ražotājs
Daļu Viña Sastre īpašuma veido trīs augstas klases vīna dārzi Burgosas provincē. Sastre ģimene, kurai šie vīna dārzi pieder jau trīs paaudzes, ir dziļi iesakņojusies šajā reģionā un ciena zemi. Sastre vīna darītava darbojas saskaņā ar bioloģiskās un biodinamiskās lauksaimniecības principiem. Papildus bioloģiskajām metodēm vīna dārzos vīndari izmanto arī dabiskas vīna ražošanas metodes.
Piezīmes

2021. gada raža piedāvā sarežģītu aromātu, tostarp nogatavojušos sarkanos un melnos augļus, īpaši ķiršus un kazenes, ar smalkām vaniļas notīm, garšvielu un ādas pieskārienu. Pēc garšas vīnam ir spēcīga struktūra ar labi integrētiem tanīniem un dzīvīgu skābumu, kas rada tumšu augļu, kakao un zemiskuma piegaršu, kas kulminē ar garu, elegantu pēcgaršu. Tās dziļums un sarežģītība liecina par vīnogu ražas izcilajiem apstākļiem un rūpīgo rūpību vīna darīšanā.

Saderība

Viña Sastre Crianza 2021 īpaši labi sader ar sātīgiem gaļas ēdieniem, piemēram, ceptu jēra gaļu, grilētiem steikiem vai lēni gatavotiem liellopu gaļas sautējumiem, kur vīna ķermenis un tanīna struktūra papildina ēdiena bagātību. Tas arī lieliski harmonizējas ar izturētiem sieriem, piedāvājot apburošu kontrastu, kas izceļ vīna auglīgo raksturu un siera pikanto dziļumu. Šīs ēdienu kombinācijas ne tikai uzlabo ēdināšanas pieredzi, bet arī parāda šī izcilā vīna daudzpusību un robusto raksturu.

Noliktavā 18 prece/-es

34,00 

Bodegas Vina Sastre
Daļu Viña Sastre īpašuma veido trīs augstas klases vīna dārzi Burgosas provincē. Sastre ģimene, kurai šie vīna dārzi pieder jau trīs paaudzes, ir dziļi iesakņojusies šajā reģionā un ciena zemi. Sastre vīna darītava darbojas saskaņā ar bioloģiskās un biodinamiskās lauksaimniecības principiem. Papildus bioloģiskajām metodēm vīna dārzos vīndari izmanto arī dabiskas vīna ražošanas metodes.
Tempranillo ir sarkano vīnogu šķirne ar biezu mizu, kas ražo intensīvas krāsas vīnus ar vidēju tanīna līmeni. Šo vīnu garša var būt no avenēm, mellenēm un ķiršiem līdz žāvētām plūmēm, kakao un tabakai atkarībā no vīnogulāju vecuma un terroir.
Ribera del Duero is an important wine-growing region in Castile Leone, in northern Spain. Its reputation is largely due to the high quality of the red wines, which are mainly produced from Tempranillo grapes. The best wines are known all over the world. This region as a manufacturing area did not receive DO status until 1982. This despite a long history of winemaking, which is based on the leading local producer Bodegas Vega Sicilia. The winery's outstanding Unico wine is considered the king of local wines and is one of the finest in Spain. While some wines may come close to it in quality, no one can boast such a long tradition and history. Vega Sicilia was founded in 1864 and was a pioneer in the region. Ribera del Duero is located in the northern part of the Iberian Peninsula, 800 meters above sea level. “Ribera del Duero” means “coast of Duero” and the river really forms this region. It also provides local vineyards with much-needed water.
Castile and Leon is located in the north of the central Pyrenees and is the largest of 17 regional regions in Spain, covering about a fifth of the total territory in the country. The Autonomous Community of Castile and León emerged in 1983 when two historic provinces were united: León and Castilla la Vieja. The region is dominated by red wines and the king is undoubtedly the Tempranillo grape. Here he is known by different names: Tinta del Pais, Tinto de Toro and Tinto Fino. The white wines of Castile and Leon are much smaller than the reds, but they are no less prestigious. They are made mainly from the white grapes Verdejo and Viura. Although the region's economy has traditionally focused on cereals, viticulture has been considered an important economic activity for over 2000 years. At the end of the 20th century and the beginning of the 21st century, the area of ​​vineyards decreased significantly, and the emphasis shifted from quantity to quality. Today Castile and Leon is home to some of the most respected wines from production zones such as Ribera del Duero, Toro, Rueda and Bierzo.