Chateau Joanin Becot Cotes de Castillon 2018

SKU: FRBOCVBWIRE1575018 Kategorija:
Cabernet Franc & Merlot | Bordeaux | France | Red Wine | Chateau Joanin Becot | 2018 | 0,75 L | 14,5 %
Par
Chateau Joanin Becot Cotes de Castillon 2018 ir piesātināts, sauss sarkanvīns, kas ir rūpīgi izstrādāts no maisījuma, kas galvenokārt izgatavots no Merlot, ar Cabernet Franc piesitienu, kas cēlies no Cotes de Castillon apelācijas Bordo, Francijā. Šis vīns atspoguļo vīna darītavas apņemšanos iemūžināt terroir unikālās īpašības, izmantojot ilgtspējīgas vīnkopības metodes, lai ražotu vīnu ar bagātīgu garšu un sarežģītību. 2018. gada raža izceļas ar savu struktūru, dziļumu un nevainojamu augļu un ozola integrāciju, padarot to par lielisku Cotes de Castillon kvalitātes un vērtības piemēru. Satur sulfītus.
Piezīmes

Chateau Joanin Becot 2018 atklāj dāsnu nogatavojušos melno ķiršu, plūmju un upeņu garšu, kas eleganti slāņojas ar vaniļas, kakao notīm un garšvielu notīm, kas radušās nogatavināšanas ozolkoka mucās. Tā samtainie tanīni un līdzsvarotais skābums sasniedz kulmināciju gludā, noturīgā nobeigumā, demonstrējot vīna meistarību un reģiona izteiksmīgo potenciālu. Šī vīna bagātīgais aromātiskais profils un izsmalcinātā elegance padara to par izcilu izlasi entuziastiem, kuri vēlas izpētīt Bordo labā krasta nianses.

Saderība

Chateau Joanin Becot Cotes de Castillon 2018 apvienošana ar sātīgiem ēdieniem, piemēram, grilētām jēra gaļas karbonādēm, liellopu gaļas burguinjonu vai bagātīgu veģetāro musaku, var pastiprināt vīna dziļumu un papildināt tā tanīna struktūru. Tas lieliski sader arī ar izturētiem cietajiem sieriem, kur vīna sarežģītība un siera intensitāte rada harmonisku un patīkamu garšas baudījumu. Šīs ēdienu kombinācijas ne tikai uzlabo vīna baudījumu, bet arī demonstrē tā daudzpusību, papildinot plašu garšu spektru, padarot to par izsmalcinātu izvēli dažādiem kulinārijas gadījumiem.

Noliktavā 5 prece/-es

42,00 

wine-searcher.com atzīme

90/100
Vienas šķirnes Cabernet Franc vīnam ir vidējs miesas tilpums, un tajā ir grafīta, zaļās paprikas un sarkanās lakricas notis, bet tumšākiem vīniem ir vairāk cigāru un ādas garšu.
Bordo vīni tiek uzskatīti par prestižākajiem un pazīstamākajiem pasaulē. Reģions galvenokārt ir pazīstams ar saviem sausajiem sarkanvīniem, kas gatavoti no Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc un Merlot vīnogām, un gandrīz vienmēr uz Bordo vīnu etiķetēm var atrast vārdu Château (franču valodā – “pils”). Lai izprastu savai gaumei vispiemērotāko vīna stilu, ieteicams izmēģināt dažādus paraugus gan no Kreisā, gan Labā Krasta Žirondas. Abas bankas atšķiras ne tikai ar atšķirīgu augsni, bet arī ar konkrētu vīnu īpatsvaru. Bordo ir vairākas klasifikācijas, taču galvenā, kas tika ieviesta 1855. gadā, kopš tā laika nav mainījusies un joprojām ietekmē vīna cenas mūsdienās. Dažus gadus vēlāk, 1936. gadā, tika izveidota alternatīva klasifikācijas sistēma - Crus Bourgeois. Bordo ir pazīstama ar tirdzniecības praksi en primeur – tas nozīmē, ka pircējs var iegādāties vīnus uzreiz pēc ražas novākšanas un pirms ražošanas par ievērojami zemāku cenu, tādējādi iegūstot iespēju vēlāk tos pārdot ar lielāku peļņu. Bordo vīnus var raksturot kā lielus, sarežģītus un ar spēcīgu raksturu, bet tajā pašā laikā ļoti draudzīgus, lai katrs vīna cienītājs varētu atrast kaut ko garšīgu un piemērotu lieliskam vīna vakaram.