Bonnet Ponson Extra-Brut Rose “Jules Bonnet” 2015
Deguns ir pievilcīgs meža zemeņu, sarkano jāņogu un aveņu maisījums ar smalkām rožu ziedlapiņām, apelsīna miziņu un svaigi ceptu briošu. Pēc garšas šis šampanietis atklāj dinamisku un dzīvīgu struktūru ar smalku sarkano augļu garšu, ko pastiprina granātābola nokrāsas un balto piparu čuksti. Smalkie, noturīgie burbuļi rada krēmīgu tekstūru, savukārt minerālu mugurkauls un kraukšķīgais skābums nodrošina ievērojamu līdzsvaru un atsvaidzinošu apdari. Smalks sāļuma pieskāriens saglabājas, aicinot malku pēc malka.
Bonnet-Ponson Extra-Brut Rosé “Jules Bonnet” ir daudzpusīgs un izsmalcināts partneris dažādu ēdienu pagatavošanai. Tā spilgtais skābums un maigie augļi padara to lieliski piemērotu apceptam laša vai tunča tartāram, kur zivju svaigums atspoguļo vīna dzīvīgumu. Ja vēlaties kaut ko sātīgāku, apvienojiet to ar pīļu ripām vai prosciutto un vīģes tartīnu; Šampanieša sarkano augļu un briošu notis lieliski uzlabo šo ēdienu bagātību un pikanto-saldo garšu. Desertā izmēģiniet to ar aveņu mille-feuille vai sarkano ogu pavlovu, kur vīna spilgtais profils un putošanās lieliski papildina maigo saldumu un krēmīgās tekstūras.
Noliktavā 18 prece/-es