Nowack Extra-Brut Blanc de Noirs “Autre Cru” NV
Nowack Extra-Brut Blanc de Noirs “Autre Cru” degunā pārņem raksturu, piedāvājot savvaļas sarkano ogu aromātu, piemēram, dzērveņu, aveņu un sarkano jāņogu aromātu, kā arī asinsapelsīna miziņu, svaigus garšaugus un smalcinātu melno piparu nokrāsu. . Smalkas pikantas grauzdētu lazdu riekstu notis un zemes pieskaņa piešķir sarežģītību. Pēc garšas tā ir gan tekstūra, gan dinamiska, ar nogatavojušos augļu dārza augļu, pīrāgu ķiršu un granātābola pieskārienu, ko līdzsvaro barojošs skābums un izteikta krīta mineralitāte. Smalkās putas uzlabo vīna precizitāti, savukārt tās īpaši brutālais stils nodrošina tīru, līdz kaulam sausu nokrāsu ar noturīgām citrusaugļu miziņas un sāļuma notīm. Šis Blanc de Noirs ir elegants, bet enerģisks, padarot to par lielisku Nowack meistarības demonstrējumu.
Nowack Extra-Brut Blanc de Noirs “Autre Cru” bagātība un struktūra padara to par daudzpusīgu kompanjonu sātīgāku ēdienu pagatavošanai, taču tā dinamiskais skābums saglabā to svaigu un pārtikai draudzīgu. Tas lieliski sader ar pīles krūtiņu ķiršu mazumā vai grauzdētu cūkgaļas fileju ar karamelizētiem āboliem — šampanieša sarkano augļu notis atbalsojas uz augļu bāzes veidotajām mērcēm, bet tā kraukšķīgais skābums līdzsvaro gaļas bagātību. Jūras velšu cienītāji izmēģiniet to ar apceptu tunci vai lasi, kur vīna pikantie pieskaņi un krītaina tekstūra papildina zivju trekno, umami bagāto profilu. Tas spīd arī ar piezemētiem veģetāriem ēdieniem, piemēram, meža sēņu risoto vai grauzdētiem sakņu dārzeņiem, jo vīna riekstu un minerālvielu īpašības atspoguļo ēdiena garšu. Siera pāriem izvēlieties izturētu Gruyère vai riekstu Tomme de Savoie, lai izceltu vīna dziļumu un sarežģītību. “Autre Cru” pārvērš jebkuru pāri par šampanieša iespēju izpēti, padarot katru kumosu un malku par svētkiem.
Noliktavā 46 prece/-es