Noble Wine abonements

Atļaujieties sev piedzīvojumu – vīna abonementu! Kļūstiet par Vīna kluba biedru un nodrošinieties ar izcilām un neizsīkstošām vīna rezervēm!

 

Septembrī piedāvājam 4 mūsu vīnziņu veidotas vīnu izlases – Autumn Classics, Sparkling Secrets, Fine Wine un Red Box. Izlašu autors – vīnzinis Ronalds Pētersons.

 

Klikšķiniet uz Jūsu īpašumā esošās vīnu izlases nosaukumu un iepazīstiet tajā iekļautos vīnus.

Autumn Classics

No Bordo kalniem līdz Ungārijas vulkāniskajām augsnēm – katra pudele ir stāsts par tradīcijām, teruāru un vīndarības kaislībām. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties drosmīgu Malbec, vai košu Prosecco, šī kolekcija solās iepriecināt jūsu garšas kārpiņas. Atklājiet jaunus favorītus, kas nodrošinās jums mājīgu atmosfēru garajos rudens vakaros.

Sparkling Secrets

Neatkarīgi no tā, vai tas ir dzirkstošs Prosecco, ar ko sākt tikšanos, izsmalcināts Crémant no Burgundijas vai sarežģīts šampanietis no Grand Cru vīna dārziem, šis komplekts ir ideāli piemērots gan vīna pazinējiem, gan tiem, kas vēlas iepazīt dzirkstošo vīnu spektru. Papildiniet jebkuru notikumu ar greznu un neaizmirstamu degustācijas pieredzi.

Fine Wine

Rudens Fine Wine izlasi veido četri izsmalcināti vīni, katrs piedāvājot unikālu teruāra un meistarības izpausmi. No Burgundijas balto un sarkano vīnu izsmalcinātās elegances un Gran Reserva Rioja vīna dziļās sarežģītības līdz Blanc de Blancs šampanieša svinīgajam stilam – šis komplekts aicina iepazīt un izbaudīt sezonas niansēto skaistumu.

Red Box

Rudens aicina mūs izbaudīt dziļākas, izteiksmīgākas garšas, un mūsu rudens sarkanvīnu izlase ir veidota tieši šim nolūkam. Šajā kolekcijā apkopoti pieci rūpīgi atlasīti sarkanvīni – no klasiskās Bordo struktūras un smalkuma līdz tradicionālā Rioja Reserva drosmīgajam raksturam. Šie vīni piedāvā ceļojumu pa dažiem no pasaules slavenākajiem vīna reģioniem.