Sparkling Secrets

Atklājiet burbuļu burvību ar mūsu Sparkling Secrets izlasi, kas lieliski piemērota svinībām un priekpilnām sanākšanām. Katra pudele šajā kolekcijā piedāvā unikālu dzirkstošu pieredzi.

Parigot & Richard, Monochrome Crémant de Bourgogne Brut

Parigot & Richard Monochrome Crémant de Bourgogne Brut ir elegants dzirkstošais vīns no Burgundijas reģiona Francijā, ko ražo galvenokārt no Chardonnay un Pinot Noir vīnogām. Parigot & Richard ir labi novērtēts ražotājs, kas pazīstams ar savām tradicionālajām vīndarības metodēm un apņemšanos ievērot kvalitāti.

Vīna buķete ir svaiga un dzīva, ar zaļo ābolu, bumbieru un citrusaugļu aromātu, ko papildina balto ziedu un brioša notis. Garšā vīns ir kraukšķīgs un atsvaidzinošs ar smalkiem burbulīšiem, spilgtu skābumu un ābolu, citronu un mandeļu aromātu. Vīna pēcgarša ir tīra un eleganta, ar paliekošu mineralitāti.

Ražošanas piezīmes: Crémant tiek ražots, izmantojot tradicionālo metodi, tāpat kā šampanietis, bet tas tiek iegūts no reģioniem ārpus Šampaņas, piemēram, Burgundijas. Šī metode ietver sekundāro fermentāciju pudelē, kas rada sīkus burbulīšus un sarežģītu garšas profilu.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar jūras veltēm, viegliem salātiem un mīkstiem sieriem.

J.P. Secondé, Blanc de Noirs Brut Champagne Grand Cru

J.P. Secondé Blanc de Noirs Brut Champagne Grand Cru ir prestižs šampanietis no Grand Cru vīna dārziem Ambonnē, kas ražots tikai no Pinot Noir vīnogām. J.P. Secondé ir neliels, ģimenes vadīts šampanieša nams, pazīstams ar augstas kvalitātes šampaniešu ražošanu, kas balstīti konkrētajā teruārā.

Šampanietis ir izsmalcināts un izteiksmīgs, ar citrusaugļu, zaļo ābolu un balto ziedu aromātu, kā arī mandeļu un krīta notīm. Garšā tas ir elegants un precīzs, ar smalkiem burbulīšiem, augstu skābuma līmeni un citronu, ābolu un izteiktu mineralitātes niansi. Vīna pēcgarša ir ilga un tīra, ar noturīgu krīta noti.

Ražošanas piezīmes: Šampanietis tiek ražots, izmantojot tradicionālo metodi (méthode champenoise), kas ietver otro fermentāciju pudelē. Šis process rada smalkus burbulīšus un sarežģītu aromātu, kas raksturīgs šampanietim.

Saderība ar ēdienu: Šis šampanietis ideāli sader ar ceptu mājputnu gaļu, pīli un bagātīgiem jūras velšu ēdieniem.

Diebolt-Vallois, Blanc de Blancs Prestige Extra Brut Champagne Grand Cru “Cramant”

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Prestige Extra Brut Champagne Grand Cru “Cramant” ir izsmalcināts šampanietis no Grand Cru ciemata Kramantā, kas ražots tikai no Chardonnay vīnogām. Diebolt-Vallois ir slavens ar savām rūpīgajām ražošanas metodēm un izcilo kvalitāti.

Šampanietis ir izsmalcināts un izteiksmīgs, ar citrusaugļu, zaļo ābolu un balto ziedu aromātu, kā arī mandeļu un krīta notīm. Garšā vīns ir elegants un precīzs, ar smalkiem burbulīšiem, augstu skābuma līmeni un citronu, ābolu un izteiktu minerālvielu garšu. Nobeigums ir garš un tīrs, ar noturīgu krīta noti.

Ražošanas piezīmes: Līdzīgi kā citi šampanieši, šis vīns tiek ražots, izmantojot tradicionālo metodi, kas ietver sekundāro fermentāciju pudelē. Grand Cru apzīmējums norāda, ka tas iegūts no augstākās kvalitātes vīna dārziem Šampaņā.

Saderība ar ēdienu: Šampanietis lieliski sader ar austerēm, ikriem un viegliem zivju ēdieniem.

 

Henri Dosnon, Brut Sélection Champagne N.V.

Henri Dosnon Brut Sélection Champagne N.V. ir izsmalcināts šampanietis no Côte des Bar reģiona, kas gatavots no Chardonnay, Pinot Noir un Pinot Meunier vīnogu maisījuma. Henri Dosnon ir pazīstams ar autentisku šampaniešu ražošanu, liekot uzsvaru uz tīrību un eleganci.

Šampanietis ir dzīvīgs un aicinošs, ar citrusaugļu, ābolu un bumbieru aromātu, ko papildina brioša un lazdu riekstu notis. Garšā tas ir labi sabalansēts, ar smalkiem burbulīšiem, atsvaidzinošu skābumu un citronu, zaļo ābolu un grauzdiņu aromātu. Nobeigumā vīns ir kraukšķīgs un atsvaidzinošs, ar smalku minerālvielu piegaršu.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar kūpinātu lasi, suši un vieglām uzkodām.

Testalonga, El Bandito I Am The Ninja Pet Nat

Testalonga El Bandito I Am The Ninja Pet Nat ir unikāls Pét-Nat (pétillant naturel) no Dienvidāfrikas, kas ražots no Chenin Blanc vīnogām. Šo vīnu ražo Testalonga – vīna darītava, kas pazīstama ar dabisku un minimālas iejaukšanās vīndarības praksi, un tas atspoguļo ražotāja novatorisko garu.

Vīna buķete ir aromātiska un dzīva, ar citrusaugļu, zaļo ābolu un tropisko augļu notīm, ko papildina svaigu garšaugu un rauga nianses. Garšā vīns ir viegls un atsvaidzinošs, ar dabisku dzirkstošumu, mērenu skābumu un ābolu, citronu un tropisko augļu aromātu. Nobeigumā vīns ir tīrs un kraukšķīgs, ar viegli pikantu piegaršu.

Ražošanas piezīmes: Pét-Nat tiek ražots, izmantojot senu metodi, kas paredz vīna iepildīšanu pudelēs pirms primārās fermentācijas pabeigšanas. Šī metode darina dabisku, maigu dzirkstošumu un bieži vien nedaudz duļķainu izskatu, ko rada nogulsnes.

Saderība ar ēdienu: Vīns ideāli sader ar svaigiem salātiem, viegliem jūras velšu ēdieniem un mīkstiem sieriem.