Sparkling Secrets

Atklājiet burbuļu burvību ar mūsu Sparkling Secrets izlasi, kas lieliski piemērota svinībām un priekpilnām sanākšanām. Katra pudele šajā kolekcijā piedāvā unikālu dzirkstošu pieredzi.

Collalto Prosecco “Gaio” Extra Dry 2022

Par vīnu: 2022. gada “Gaio” Prosecco Extra Dry no Collalto ir dzīvīgs un svaigs Prosecco Superiore no Conegliano Valdobbiadene, Itālijas Prosecco reģiona sirds. Šis vienas ražas Prosecco, ražots no izcilākajām Glera vīnogām, izceļ reģiona būtību ar savu smalki augļaino profilu un dzirkstošajiem burbulīšiem.

Ražotājs: Collalto ģimene savā īpašumā Trevizo jau vairāk nekā gadsimtu nodarbojas ar vīndarīšanu, apvienojot tradīcijas un inovācijas. Pateicoties ilgtspējīgām metodēm un apņēmībai ražot augstas kvalitātes vīnus, viņi rada Prosecco, kas atspoguļo viņu unikālā teruāra raksturu.

Notis: Balto persiku, bumbieru un citrusaugļu aromāti ar akācijas ziedu niansēm. Garšā viegls un atsvaidzinošs, ar smalkiem burbulīšiem un vieglu salduma pieskārienu, ko līdzsvaro spilgts skābums.

Saderība ar ēdienu: Lieliski sader ar vieglām uzkodām, jūras veltēm vai svaigiem salātiem.

Parigot Prophète Crémant de Bourgogne Extra Brut

Par vīnu: Parigot Prophète Crémant de Bourgogne Extra Brut ir dzirkstošais vīns no Burgundijas, ražots pēc tradicionālās metodes. Šis Crémant piedāvā izsmalcinātu izpausmi ar sausu, kraukšķīgu profilu, kas uzsver tīrību un mineralitāti. Izgatavots no Chardonnay un Pinot Noir vīnogām, tas ir lieliska alternatīva šampanietim, sniedzot dziļumu, eleganci un smalkus burbulīšus, kas priecē garšas kārpiņas.

Ražotājs: Parigot & Richard ir augsti novērtēts ražotājs, kas specializējas Crémant de Bourgogne vīnos. Ar vēsturi, kas dziļi sakņojas Burgundijas vīndarīšanas tradīcijās, viņi koncentrējas uz kvalitāti un autentiskumu, radot vīnus, kas atspoguļo reģiona teruāru.

Notis: Svaigi zaļo ābolu, citrona miziņas un grauzdētas brioš maizes aromāti, ar izteikti minerālu pamatu. Kraukšķīgs un tīrs garšā, ar smalkiem burbulīšiem un garu, sausu pēcgaršu.

Saderība ar ēdienu:

Ideāli sader ar gliemenēm, suši vai kazas sieru. Vīna skābums un mineralitāte izceļ jūras velšu smalkās garšas un lieliski papildina krēmīgos, svaigos sierus.

Champagne Haton Classic NV

Par vīnu: Champagne Haton Classic ir daudzpusīgs non-vintage šampanietis, kas izceļ šī slavenā reģiona eleganci un sarežģītību. Apvienojot Chardonnay, Pinot Noir un Pinot Meunier, šis šampanietis piedāvā svaiguma un struktūras līdzsvaru, sniedzot labi noapaļotu garšas buķeti. Tas ir lielisks ievads šampanieša pasaulē, nodrošinot gan kvalitāti, gan vērtību tiem, kas vēlas iepazīt dzirkstošos vīnus.

Ražotājs: Champagne Haton, ģimenes īpašums Damery, jau vairākas paaudzes ražo izcilus šampaniešus. Liekot uzsvaru uz ilgtspējīgu vīnkopību un precīzu vīndarīšanu, viņi rada vīnus, kas ir gan izteiksmīgi, gan izsmalcināti.

Notis: Ābolu, bumbieru un balto ziedu aromāti ar brioša un lazdu riekstu niansēm. Garšā vidēji pilnmiesīgs, ar smalkiem, noturīgiem burbulīšiem, līdzsvarotu skābumu un gludu pēcgaršu.

Saderība ar ēdienu: Lieliski sader ar vistas ēdieniem, kūpinātu lasi vai krēmīgu pastu. Vīna līdzsvarotais profils papildina dažādas garšas, padarot to par daudzpusīgu izvēli daudziem ēdieniem.

Bertrand-Delespierre Enfant de la Montagne Champagne Premier Cru

Par vīnu: “Enfant de la Montagne” Champagne Premier Cru no Bertrand-Delespierre ir izcils un sarežģīts šampanietis no Montagne de Reims. Šis Premier Cru šampanietis ir ražots no Chardonnay, Pinot Noir un Pinot Meunier maisījuma, piedāvājot bagātību un dziļumu. Vīns izceļas ar smalkām niansēm un spēju eleganti nobriest.

Pažotājs: Bertrand-Delespierre ir mazs vīna audzētājs-ražotājs, kas ievēro ilgtspējīgu vīnkopību, uzsverot Montagne de Reims unikālā teruāra izpausmi. Viņu Premier Cru statuss garantē kvalitāti un izcilību katrā pudelē.

Notis: Bagāti sarkano ogu, citrusaugļu un svaigi ceptas maizes aromāti ar mandeļu un minerālu niansēm. Garšā sarežģīts, ar krēmīgu tekstūru, dzīvīgu skābumu un ilgu, elegantu pēcgaršu.

Saderība ar ēdienu: Lieliski sader ar foie gras, ceptu mājputnu gaļu vai izturētiem sieriem. Šampanieša sarežģītība un dziļums papildina šo ēdienu bagātīgās garšas un tekstūras.

De Sousa Extra-Brut “Chemins Des Terroirs” NV

Par vīnu: “Chemins Des Terroirs” Extra Brut no De Sousa ir izcils Grand Cru šampanietis, kas piedāvā izcilu tīrību un intensitāti. Iegūts no dažiem labākajiem vīna dārziem Avizē, šis šampanietis tiek ŗazots no bioloģiski un biodinamiski audzētām vīnogām, pastiprinot teruāra izpausmi. Ar kraukšķīgu, tīru profilu un smalkām garšas niansēm, tas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs, lieliski piemērots tiem, kas novērtē elegantu un dabisku stilu.

Ražotājs: De Sousa & Fils ir augsti novērtēts šampanieša nams, kas pazīstams ar savu apņemšanos ievērot bioloģiskās un biodinamiskās metodes. Viņu uzticība ilgtspējai un kvalitātei rada šampaniešus, kas ir tīri, izteiksmīgi un dziļi saistīti ar savu teruāru.

Notis: Citrusu, zaļā ābola, krīta un viegla grauzdējuma nianses. Extra-Brut stils ar dzīvīgu skābumu, smalkiem burbulīšiem un ilgu, minerālu pēcgaršu.

Saderība ar ēdienu: Lieliski sader ar austerēm, suši vai trifeļu ēdieniem. Šampanieša skābums un mineralitāte izceļ bagātīgās, sāļās garšas, savukārt tā sarežģītība piešķir dziļumu izmeklētiem ēdieniem.