Bodega Chakana “Estate Selection Malbec” Mendoza 2019

SKU: ARMECHAWIRE0275019 Kategorija:
Malbec | Argentina | New World | Red Wine | Bodega Chakana | 2019 | 0,75 L | 14 %
Par
Bodega Chakana "Estate Selection Malbec" Mendoza 2018 ir sausais sarkanvīns, kas izgatavots no 100% Malbec vīnogām, kas iegūtas no augstkalnu vīna dārziem Mendosā, Argentīnā. Šis vīns atspoguļo muižas apņemšanos īstenot bioloģiskās un biodinamiskās lauksaimniecības praksi, lai parādītu Malbec tīro izpausmi no šī prestižā vīna reģiona. 2018. gada raža ir pazīstama ar savu izcilo kvalitāti, apvienojot reģiona unikālo teritoriju ar rūpīgām vīna darīšanas metodēm, lai iegūtu dziļu un eleganci vīnu. Satur sulfītus.
Piezīmes

Bodega Chakana “Estate Selection Malbec” Mendoza atklāj sarežģītu kazeņu, plūmju un tumšo ķiršu buķeti, kas savijas ar vijolītes, tumšās šokolādes un garšvielu notīm. Pēc garšas tas piedāvā sātīgu tekstūru ar labi integrētiem tanīniem un sabalansētu skābumu, kas raksturo gatavu melno augļu, lakricas garšu un pieskārienu piezemētībai, kas nodrošina ilgu, izsmalcinātu noskaņu. Šis Malbec tiek atzīmēts ar tā dziļumu, bagātību un harmonisku augļu un ozola integrāciju.

Saderība

Bodega Chakana “Estate Selection Malbec” lieliski sader ar bagātīgiem, sātīgiem ēdieniem, piemēram, grilētiem ribeye steikiem, jēra stilbiņiem vai liellopa fileju, kur tā izturīgā struktūra un garšas papildina pikanto gaļu. Tas lieliski sader arī ar izturētiem sieriem un ēdieniem ar tumšām, pikantām mērcēm, nodrošinot greznu un apmierinošu maltītes pieredzi.

Noliktavā 17 prece/-es

23,00 

wine-searcher.com atzīme

90/100
Bodega Chakana ir slavena vīna darītava, kas atrodas Mendosas reģionā Argentīnā un ir pazīstama ar savu uzticību bioloģiskajai un biodinamiskai lauksaimniecības praksei, kuras mērķis ir ražot augstas kvalitātes vīnus, kas atspoguļo viņu terroir patieso būtību. Chakana, kas dibināta 2002. gadā, ir ātri ieguvusi reputāciju ar savu novatorisko pieeju vīna darīšanai, koncentrējoties uz ilgtspējību un vietējo vīnogu šķirņu, īpaši Malbec, izpausmi. Vīna darītavas centība saglabāt dabisko vidi un tradicionālos vīnkopības paņēmienus ir radījusi vīnu portfeli, kas tiek atzīmēta ar savu tīrību, sarežģītību un autentiskumu.
Malbec vīnogu šķirnes dzimtene ir Cahors Dienvidrietumu Francijā. Pateicoties saviem panākumiem Mendosas vīna dārzos, dažu īsu desmitgažu laikā Malbec no relatīvās neskaidrības ir ieguvusi starptautisku slavu un tagad ir labāk pazīstama kā ikoniskā Argentīnas sarkanvīna vīnoga.