Jean Bourdy Cotes du Jura “Vin Jaune” 2009
Jean Bourdy Côtes du Jura “Vin Jaune” 2009 atklāj aromātisku valriekstu, mandeļu un žāvētu augļu buķeti, ko papildina smalkas karija, safrāna un zemes mineralitātes nokrāsas. Pēc garšas tas piedāvā pilnvērtīgu tekstūru ar dinamisku skābumu, ar lazdu riekstu, zaļo ābolu garšu un garšvielu pieskārienu, kas nodrošina garu, noturīgu galu. Šis vīns ir pazīstams ar savu izcilo līdzsvaru, intensitāti un unikālo oksidatīvo elementu harmonisku integrāciju.
Jean Bourdy Côtes du Jura “Vin Jaune” 2009 lieliski sader ar tradicionāliem Juras reģiona ēdieniem, piemēram, vistas gaļu ar sēnēm, Comté sieru un trifeļu piesātinātiem ēdieniem, kur tā riekstu un pikantās garšas uzlabo ēdiena bagātību. Tas arī papildina jūras velšu ēdienus, piemēram, omārus vai ķemmīšgliemenes, nodrošinot greznu un sarežģītu ēdināšanas pieredzi.
Noliktavā 2 prece/-es