Red Box

Atklājiet izsmalcināto sarkanvīnu kolekciju, kas ir veidota īstiem gardēžiem. Šajā izlasē ir seši izcili vīni, no kuriem katrs sniedz atšķirīgu un neaizmirstamu degustācijas pieredzi.

Prieler, Johanneshöhe Blaufränkisch 2018

Prieler Johanneshöhe Blaufränkisch 2018 ir izcils sarkanvīns no Burgenlandes reģiona Austrijā, kas 100% ražots no Blaufränkisch vīnogām. Weingut Prieler, ģimenes vīna darītava, ir slavena ar savu centību ražot augstas kvalitātes vīnus, kas atspoguļo Leithaberg kalnu unikālo teruāru.

Vīna buķete ir aromātiska un aicinoša, ar melno ķiršu, kazeņu un plūmju notīm, ko papildina piparu, tabakas un ozola pieskāriens. Vīnam piemit stingri tanīni un dzīvīgs skābums. Aromāts ir bagātīgs un sarežģīts, ar tumšiem augļiem, garšvielām un smalku zemes nokrāsu. Nobeigums ir garš un līdzsvarots, ar noturīgu mineralitāti.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar grilētu gaļu, medījuma ēdieniem un sātīgiem sautējumiem.

Gabriëlskloof, Syrah, Walker Bay 2019

Gabriëlskloof Syrah 2019 ir izteiksmīgs sarkanvīns no Walker Bay reģiona Dienvidāfrikā, ražots no Syrah vīnogām. Gabriëlskloof, kas ir salīdzinoši jauna vīna darītava, ātri ieguvusi atpazīstamību, pateicoties savai apņēmībai ievērot ilgtspējīgas lauksaimniecības praksi un ražot vīnus, kas balstīti uz vietējo teruāru.

Vīna buķetē jūtams sarežģīts tumšo ogu, plūmju un melno piparu maisījums ar kūpinātas gaļas niansēm. Garšā vīns ir pilnīgs, ar maigiem tanīniem un līdzsvarotu skābumu. Aromāts ir drosmīgs un koncentrēts. Tajā jūtami melnie augļi, garšvielas un šokolāde. Vīna pēcgarša ir ilga un eleganta, ar noturīgu garšvielu piegaršu.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar grilētu jēra gaļu, liellopu un bagātīgiem sacepumiem.

Chakana, Malbec Ayni, Mendoza 2019

Chakana Malbec Ayni 2019 ir augstākās kvalitātes sarkanvīns no Argentīnas Mendozas reģiona, kas 100% ražots no Malbec vīnogām. Chakana ir pazīstama ar savu biodinamisko vīnkopību un koncentrēšanos uz Andu teruāru raksturojošu vīnu radīšanu.

Vīna buķete ir intensīva un sarežģīta, ar melno ķiršu, melleņu un plūmju aromātu, ko papildina vijolīšu, kakao un vaniļas smarža. Vīna garša ir pilnīga, ar samtainiem tanīniem un labi integrētu skābumu. Aromāts ir bagātīgs un daudzslāņains, ar tumšajiem augļiem, šokolādi un garšvielām. Vīna pēcgarša ir harmoniska, ar smalku minerālvielu noti.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar grilētu steiku, jēru un nogatavinātiem sieriem.

Carlin de Paolo, Barbaresco 2020

Carlin de Paolo Barbaresco 2020 ir elegants sarkanvīns no Pjemontas reģiona Itālijā, kas ražots no Nebbiolo vīnogām. Carlin de Paolo ir ģimenes vīna darītava, kuras mērķis ir ražot vīnus, kas iemieso tradicionālās metodes un reģiona unikālās īpašības.

Vīna buķete ir aromātiska un izsmalcināta, ar sarkano ķiršu, rožu ziedlapiņu un darvas notīm, ko papildina lakricas un garšvielu nianses. Vīnam pemit stingri tanīni un augsts skābuma līmenis. Aromāts ir sarežģīts un niansēts, ar sarkanajiem augļiem, ziedu notīm un zemes nokrāsu. Vīna pēcgarša strukturēta, ar noturīgu pikantumu.

Sadarība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar itāļu virtuves ēdieniem, piemēram, liellopa ragū pastu, trifeļu un sēņu risoto.

Yann Chave, Crozes-Hermitage, 2022

Yann Chave Crozes-Hermitage 2022 ir izsmalcināts sarkanvīns no Ronas ielejas Francijā, kas 100% ražots no Syrah vīnogām. Yann Chave, cienījams ražotājs, ir pazīstams ar savu bioloģiskās vīnkopības praksi un apņemšanos atspoguļot Crozes-Hermitage teruāru.

Vīna buķetē jūtams vilinošs kazeņu, upeņu un plūmju aromāts ar melno piparu, ādas un dūmu niansi. Viņs ir ar smalkiem tanīniem un līdzsvarotu skābumu. Aromāts ir bagātīgs un daudzslāņains, ar tumšiem augļiem, garšvielām un zemes aromāta notīm. Vīna pēcgarša ir ilga un eleganta, ar paliekošu minerālvielu akcentu.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar ceptu pīli plūmju mērcē un kūpinātu gaļu.

 Ascheri, Nebbiolo Langhe S. Giacomo 2022

Ascheri Nebbiolo Langhe S. Giacomo 2022 ir izsmalcināts sarkanvīns no Langhe reģiona Itālijā, kas ražots no Nebbiolo vīnogām. Cantine Ascheri, kas dibināta 1880. gadā, ir pazīstama ar savu uzticību tradicionālajām Pjemontas vīndarības metodēm un pievēršanos ilgtspējīgai vīnkopībai.

Vīna buķetē jūtams sarkano ķiršu, rožu ziedlapiņu un zemes aromāts ar garšvielu nokrāsu. Vīnam ir vidēja miesasbūve ar mēreniem tanīniem, augstu skābuma līmeni un ķiršu, aveņu un ādas aromātu. Vīna mērenie tanīni nodrošina struktūru, nenomācot augļainību, bet augstais skābums uztur vīnu dzīvīgu un līdzsvarotu. Vīna pēcgarša ir niansēta, ar garām garšvielu un zemes notīm.

Saderība ar ēdienu: Vīns ideāli sader ar sautētām ribiņām vai vērša astes gabaliņiem, kā arī medījumiem, piemēram, brieža un mežacūkas gaļu.