Vīna skola iesācējiem (RU)

Lai gan mums nav senas kultūra vīna, šis brīnišķīgais dzēriens ir ienācis mūsu dzīvēs tik viegli un dabiski. Mēģināt patstāvīgi saprast vīnu ir grūti, bet zināšanas par vīna pasauli var kļūt par aizraujošu ceļojumu visas dzīves garumā, un tāpēc mēs jums palīdzēsim!

Pirmās piecas lekcijas ir paredzētas tiem, kuri tikai sāk interesēties par šo sfēru. Vieglā atmosfērā jūs varēsiet uzzināt daudz jauna par vīna kultūru dažādās valstīs, tā ražošanu, vīnogu šķirnēm. Tā pat arī mēs apspriedīsim pamatprincipus, ar kuru palīdzību iespējams noteikt kvalitāti un šī dzēriena stilu. Mēs ar prieku dalīsimies savās zināšanās ar Jums!

Katras lekcijas laikā atbilstoši tēmai tiks degustēti 5 dažādu vīnu paraugi.

Lekcijas norisināsies Noble Wine galerijā, otrdienās. Sākums 18:30 (ilgums 2-2.5 stundas).

Vīnzine: Irina Rakeviča

Pēc katras lekcijas visi vīni veikalā Jums būs pieejami ar 15% atlaidi

Pasākuma Laiks:
14.01.-11.02.2020.
2 no 12 pieejamas
Cena: 195.00  €
Dalībnieki::
1
-->

Skolas kurss

14
jan
21
jan
28
jan
04
feb
11
feb

Diena 1: Ievadlekcija

Pasniedzējs: Irina Rakeviča.
otrdiena, 2020. gada 14. janvāris

Kas ir vīns. Vīna veidi un stili. Vīna terminoloģija. Vīna kvalitāti ietekmējošie faktori. Degustācijas pamatprincipi. Glāžu izvēle un vīna pasniegšana.

Diena 2: Baltvīnu ražošana. Baltās vīnogu šķirnes

Pasniedzējs: Irina Rakeviča.
otrdiena, 2020. gada 21. janvāris

Balto vīnogu šķirņu dažādība, to īpašības un galvenās iezīmes. Galvenie baltvīna ražošanas pamatprincipi.

 

Diena 3: Sarkanās vīnogu šķirnes, Sarkanvīnu un rozā vīnu ražošana

Pasniedzējs: Irina Rakeviča.
otrdiena, 2020. gada 28. janvāris

Sarkano vīnogu šķirņu dažādība, to īpašības un galvenās iezīmes. Sarkanvīna un rozā vīna ražošanas pamatprincipi.

Diena 4: Dzirkstošie vīni un šampanietis

Pasniedzējs: Irina Rakeviča.
otrdiena, 2020. gada 04. februāris

Vēsture un šampanieša ražošana. Eiropas dzirkstošo vīnu stilu dažādība. Pasniegšana, uzglabāšana un saderība ar ēdienu.

Diena 5: Vīna un ēdiena saderība

Pasniedzējs: Irina Rakeviča.
otrdiena, 2020. gada 11. februāris

Ēdiena un vīna saderības pamatprincipi. Praktiska nodarbība par ēdiena un dažādu stilu vīnu kombinējumiem. Kā ēdiena un mērces sastāvdaļas ietekmē vīna garšu un otrādi. Vīna pasniegšanas temperatūra.

Citi kursi un degustācijas

Visi kursi

Vīna skola iesācējiem (LV)

15.01 - 12.02.2020, 18:30, (LV)
Lai gan mums nav senas kultūra vīna, šis brīnišķīgais dzēriens ir ienācis mūsu dzīvēs tik viegli un dabiski. Mēģināt patstāvīgi saprast vīnu ir grūti, bet zināšanas par vīna pasauli var kļūt par aizraujošu ceļojumu visas dzīves garumā, un tāpēc mēs jums palīdzēsim!
3 no 12 pieejamas
Cena: 195.00 €
Pasākuma Laiks:
15.01 - 12.02.2020