El Bandito “I am the Ninja” Pet-Nat 2022

SKU: SAWCWWISP0275022 Kategorija:
Chenin Blanc | South Africa | New World | Sparkling Wine | Testalonga | 2022 | 0,75 L | 9,5 %
Par
El Bandito "I Am Ninja" Pet-Nat 2022 ir sausais dzirkstošais vīns, kas ražots, izmantojot senču metodi (Pet-Nat), kas izgatavots no vietējo vīnogu šķirņu maisījuma, kas iegūts no Swartland reģiona Dienvidāfrikā. Šis vīns iemieso El Bandito apņemšanos dabīgā vīna darīšanā, ar minimālu iejaukšanos un bez pievienotiem sulfītiem, kā rezultātā tā terroir ir dinamiska un autentiska. 2022. gada raža ir pazīstama ar dzīvīgiem burbuļiem, unikālo raksturu un atsvaidzinošu profilu, padarot to par aizraujošu papildinājumu dabisko dzirkstošo vīnu pasaulei. Satur sulfītus.
Piezīmes

El Bandito “I Am Ninja” Pet-Nat 2022 garšas notis atklāj vilinošu svaigu citrusaugļu, zaļo ābolu un bumbieru buķeti, ko papildina ziedu nokrāsas un dabiskās fermentācijas radītā rauga pieskāriens. Pēc garšas tas piedāvā kraukšķīgu skābumu un vieglu, putojošu tekstūru ar citrona miziņas, balto persiku garšu un smalku mineralitāti, kas nodrošina tīru, uzmundrinošu apdari. Šis Pet-Nat ir izslavēts ar tā spilgtumu, dabisko putošanos un garšu nefiltrēto tīrību.

Saderība

El Bandito “I Am Ninja” Pet-Nat 2022 lieliski sader ar dažādiem viegliem ēdieniem, piemēram, svaigām austerēm, suši vai ceviche, kur tā skābums un burbuļi uzlabo maigo garšu. Tas arī papildina vieglus salātus, kazas sieru un svaigus augļus, nodrošinot atsvaidzinošu un dzīvīgu kontrastu, kas uzlabo kopējo maltītes pieredzi.

Noliktavā 9 prece/-es

41,00 

Chenin Blanc may be made to any level of sweetness (from bone-dry, crisp white wine and sparkling, through to sweet wine). Often it is wines with fresh acidity and specific aromas of white flowers, honey and stone fruit.