Henri Ehrhart Cremant d`Alsace “Brut 24 Mois” 2020

SKU: FRALEHRSPCR175020 Kategorija:
Auxerrois & Pinot Blanc | Alsace | France | Sparkling Wine | Henri Ehrhart | 2020 | 0,75 L | 12 %
Par
Henri Ehrhart Crémant d'Alsace "Brut 24 Mois" ir izsmalcināts sausais dzirkstošais vīns, kas ir rūpīgi izstrādāts no tradicionālo Elzasas vīnogu šķirņu maisījuma, tostarp Pinot Blanc, Pinot Noir un Chardonnay, Elzasas vīna reģiona centrā, Francijā. Šis Crémant, kas izturēts 24 mēnešus, ir piemērs Ērhartu ģimenes centībai ražot augstas kvalitātes dzirkstošos vīnus, kas atspoguļo Elzasas teritorijas bagātību un daudzveidību. Apzīmējums "Brut 24 Mois" izceļ pagarināto nogulsnes novecošanas procesu, kas uzlabo vīna sarežģītību, ķermeni un tekstūru, padarot to par izsmalcinātu Elzasas dzirkstošā vīna meistarības piemēru. Satur sulfītus.
Piezīmes

Henri Ehrhart Crémant d’Elsace “Brut 24 Mois” atklāj maigu buķeti ar baltiem ziediem, zaļu ābolu un nedaudz brioche, radot dinamisku un izsmalcinātu aukslēju ar smalkiem burbuļiem, kraukšķīgu skābumu un aromātu. citrusaugļi un bumbieri, ko papildina krēmveida nokrāsa. Šī dzirkstošā vīna elegance un dziļums liecina par tā rūpīgo ražošanas procesu un terroir ietekmi, piedāvājot līdzsvarotu un aicinošu dzeršanas pieredzi. Tā sarežģītība un atsvaidzinošais raksturs padara to par izcilu izvēli tiem, kas meklē augstākās kvalitātes Crémant d’Alsace.

Saderība

Savienojot Henri Ehrhart Crémant d’Alsace “Brut 24 Mois” ar uzkodām, piemēram, austerēm, kūpinātu lasi vai siera plati, var akcentēt vīna kraukšķīgo skābumu un smalkos burbuļus, uzlabojot gan ēdiena, gan vīna garšu. Tas lieliski sader arī ar viegliem desertiem, piemēram, augļu tartēm vai klasiskām mandeļu finierītēm, kur vīna svaigums un smalkās augļu notis papildina desertu saldumu un tekstūru. Šie pāri ne tikai izceļ vīna daudzpusību, bet arī tā spēju uzlabot plašu kulinārijas pieredzi, padarot to par apburošu izvēli svinībām un īpašiem gadījumiem.

Noliktavā 79 prece/-es

24,00 

The wines of Henri Ehrhart are produced by a traditional family-run and wine-making company located in the heart of the Alsatian vineyards of Ammerschwihr. The reputation of this important wine-growing town is well-established.  Henri took the helm of the family business in the 1970s and created the Henri Ehrhart winery as we now it today , but now working more as an ambassador, while his kids Cyrille and Sophia Ehrhart  now run the day by day needs of the winery.
Auxerrois can offer quality white wine with varied palette of citrus flavors, often with a rich, musky aroma profile. As it ages, it can show honeyed aromas and will deepen in color. Cooler climate helps this low-acid grape variety achieve fine levels of freshness.
Elzasa, kas atrodas uz Francijas ziemeļaustrumu robežas, atšķiras no citiem valsts vīna reģioniem ar izteiktu Francijas un Vācijas kultūru. Tas ir rezultāts vēsturiskiem notikumiem, kas ietekmē mainīgās robežas starp Vāciju un Franciju pēdējos gadsimtos - un tie ir redzami ne tikai Elzasas arhitektūrā un kultūrā, bet arī vīnos. Elzasa ir vienīgais vīnkopības reģions Francijā ar slaveno Riesling un Gewürztraminer. Abas šīs vīnogas biežāk tiek saistītas ar vācu vīniem un kalpo kā atgādinājums par Elzasas vēsturi. Pinot Gris, ko parasti izmanto maisījumos ar dažādām šķirnēm citos reģionos, ir vēl viena no reģiona cēlajām šķirnēm. Elzasas Grand Cru vīnus atļauts izgatavot tikai no šīm trim šķirnēm, taču izņēmums ir Muscat vīnogas, kuras var audzēt īpašos apstākļos. Vogēžu kalniem ir galvenā loma reģiona mikroklimata noteikšanā; tie ne tikai nodrošina aizsardzību no valdošajiem rietumu vējiem, bet arī rada dabisku dabisku barjeru no lietus, kas palīdz samazināt nokrišņu daudzumu reģionā.