Fine Wine

Izbaudiet eleganto Fine Wine izlasi, kas piemērota prasīgiem vīna cienītājam. Šī kolekcija apvieno izcilus vīnus, un katrs piedāvā unikālu degustācijas pieredzi.

Philippe Ravier, La Peyse Chignin-Bergeron 2020

Philippe Ravier La Peyse Chignin-Bergeron 2020 ir ievērojams baltvīns no Savojas reģiona Francijā, kas 100% izgatavots no Roussanne vīnogām. Ražotājs Filips Ravijers ir pazīstams ar savu uzticību tradicionālajām vīna darīšanas metodēm un dziļo izpratni par vietējo teruāru. Vīna darītavai ir bagāta vēsture, un tā koncentrējas uz augstas kvalitātes vīnu ražošanu, kas atspoguļo reģiona unikālās īpašības.

Vīna buķete ir aromātiska un sarežģīta, ar aprikožu, persiku un medus notīm, ko papildina ziedu nianses un mandeļu pieskāriens. Vīna garša ir vidēji intensīva ar gludu tekstūru un sabalansētu skābumu. Tajā jūtamas kauliņaugļu, medus un garšvielus nianses. Vīnam ir garš, elegants nobeigums ar noturīgu mineralitāti.

Saderība ar ēdienu: Vīns ir ideāli piemērots grauzdētai mājputnu gaļai, krēmīgiem sieriem un ēdieniem ar bagātīgām baltajām mērcēm.

Daniel-Etienne Defaix, Chablis Premier Cru “Vaillon” 2010

Daniel-Etienne Defaix Chablis Premier Cru “Vaillon” 2010 ir izcils baltvīns no Chablis reģiona Burgundijā, Francijā, ražots no Chardonnay vīnogām. Ģimenes vīna nams Daniel-Etienne Defaix ir slavens ar savu rūpīgo pieeju un apņemšanos izturēt vīnus pirms izlaišanas tirgū.

Vīna buķetē jūtams vilinošs citrusaugļu, zaļo ābolu un balto ziedu maisījums ar kraukšķu un smalku dūmakainības piegaršu. Garšā vīns ir vidējas līdz pilnīgas miesasbūves, ar spilgtu skābumu un krēmīgu konsistenci. Aromāts ir daudzslāņains un sarežģīts, ar citronu, ābolu un izteiktu minerālvielu mugurkaulu. Vīna pēcgarša ir ilga un izsmalcināta, ar noturīgu krīta minerālvielu noti.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski sader ar austerēm, grilētām zivīm un kazas sieru.

Castell’in Villa, Riserva Chianti Classico DOCG 2015

Castell’in Villa Riserva Chianti Classico DOCG 2015 ir izcils sarkanvīns no Chianti Classico reģiona Toskānā, Itālijā, ražots no Sangiovese vīnogām. Castell’in Villa ir vēsturisks īpašums, kas ir zināms kā viens no labākajiem Chianti Classico vīna namiem. Lai radītu vīnus ar izcilu raksturu, Castell’in Villa uzsver tradicionālās vīndarības metodes un ilgu nogatavināšanas laiku.

Vīna buķete ir bagāta un aicinoša, ar sarkano ķiršu un plūmju, ko papildina zemes nianses un tabakas aromāts. Varšā vīns ir pilnīgs, ar stingriem tanīniem un spilgtu skābumu. Aromāts ir dziļš un sarežģīts – tajā jūtami nogatavojušies sarkanie augļi, garšvielas un ādas pieskāriens. Nobeigums ir garš un līdzsvarots, ar patīkamu zemes minerālvielu piegaršu.

Saderība ar ēdienu: Vīns lieliski piemērots baudīšanai ar grilētu gaļu, pastu ar tomātu mērcēm un nogatavinātiem sieriem.

Palmer & Co., Blanc de Blancs Champagne

Palmer & Co. Blanc de Blancs Champagne ir izsmalcināts dzirkstošais vīns no Šampaņas reģiona Francijā, kas ražots tikai no Chardonnay vīnogām. Palmer & Co. ir prestižs šampanieša nams, kas ir pazīstams ar savu meistarību un rūpēm par kvalitāti, ražojot elegantus un izsmalcinātus šampaniešus.

Vīna buķetē atklājas svaigi un maigi citrusaugļu, zaļo ābolu un balto ziedu aromāti ar brioša un grauzdētu mandeļu piegaršu. Garšā vīns ir elegants un labi strukturēts, ar smalkiem burbulīšiem un augstu skābuma līmeni. Aromāts ir kraukšķīgs un atsvaidzinošs, ar citronu, ābolu un smalku grauzdiņu niansi. Vīna pēcgarša ir ilga un izsmalcināta, ar paliekošu minerālvielu noti.

Saderība ar ēdienu: Šis dzirkstvīns lieliski sader ar gliemenēm, sašimi un vieglām uzkodām.