Hermannsberg Riesling Niederhauser Vom Schiefer Trocken 2020

SKU: DENHHERWIWH275020 Kategorija:
Riesling | Nahe | Germany | White Wine | Gut Hermannsberg | 2020 | 0,75 L | 13 %
Par
Hermannsberg Riesling "Niederhäuser Vom Schiefer" Trocken 2020 ir izsmalcināts sausais baltvīns, kas ir rūpīgi izgatavots no Riesling vīnogām, kas iegūtas no Niederhäuser vīna dārziem, kas ir slaveni ar savu šīfera (Schiefer) augsni prestižajā Nahe vīna reģionā Vācijā. Šis konkrētais cuvée "Vom Schiefer" tulkojumā nozīmē "no šīfera", izceļot vīna dziļo saikni ar tā terroir, kur augsnes unikālais minerālais sastāvs piešķir vīnam atšķirīgu raksturu un sarežģītību. 2020. gada raža tiek atzīmēta ar tās precizitāti, līdzsvaru un veidu, kā tas atspoguļo Nahe terroir būtību, piedāvājot spilgtu rīslinga izteiksmi ar ievērojamu struktūru un mineralitāti. Satur sulfītus.
Piezīmes

“Niederhäuser Vom Schiefer” Trocken 2020 atklāj bagātīgu garšu gobelēnu ar nobrieduša citrona, zaļā ābola un baltā persika pieskārienu, kas viss ir skaisti savīts ar izteiktu mineralitāti un asu, atsvaidzinošu skābumu, kas noved pie noturīga, tīra apdare. Šī Riesling elegantā sarežģītība un smalkā šīfera ietekme nodrošina vīnu, kas ir gan uzmundrinošs, gan dziļi niansēts, padarot to par Hermannsbergas terroir virzītas pieejas apliecinājumu. Tā intensitāte un elegance parāda Nahe Riesling potenciālu sasniegt izcilību.

Saderība

Hermannsberg Riesling “Niederhäuser Vom Schiefer” Trocken apvienošana ar smalkiem ēdieniem, piemēram, vārītu lasi, svaigām austerēm vai vienkāršiem kazas siera un rukolas salātiem, var izcelt vīna kraukšķīgo skābumu un minerālvielu kodolu, radot apburošu garšas sinerģiju. Tas lieliski sader arī ar Āzijas kodolsintēzes ēdieniem, kur vīna dinamiskais skābums un augļu notis var izdalīt bagātību un garšvielas, paaugstinot maltītes pieredzi. Šie pāri ne tikai papildina vīna atšķirīgo profilu, bet arī parāda tā pielāgošanās spēju dažādiem kulinārijas stiliem, uzsverot ēdienu un vīna kombināciju izpētes prieku.

Noliktavā 11 prece/-es

32,50 

wine-searcher.com atzīme

93/100