18 1 338,10 
Mans grozs
  • Rādīt × J.P. Seconde Brut Blanc de Blancs NV
    J.P. Seconde Brut Blanc de Blancs NVSKU: FRCHJPSSPCH7750NV
    Sk. Cena
    1 × 39,10 
  • Rādīt × "Leoville Poyferre" St.Julien 2eme GCC 2022
    "Leoville Poyferre" St.Julien 2eme GCC 2022SKU: FRBOHCUWIRE575022
    Sk. Cena
    1 × 132,00 
  • Rādīt × Belle Illoise sardines with tomato and pesto sauce 115gr
    Belle Illoise sardines with tomato and pesto sauce 115grSKU: PRODUKTIBEL0006
    Sk. Cena
    1 × 9,00 
  • Rādīt × Tollot-Beau Aloxe-Corton 1er Cru "Les Vercots" 2022
    Tollot-Beau Aloxe-Corton 1er Cru "Les Vercots" 2022SKU: FRBUDTBWIRE875022
    Sk. Cena
    1 × 91,00 
  • Rādīt × Sardīnes ar pipariem un šķiņķi Belle Iloise Luzienne
    Sardīnes ar pipariem un šķiņķi "Belle Iloise Luzienne" 115 gSKU: PRODUKTIBEL0011
    Sk. Cena
    1 × 9,00 
  • Rādīt × Daniel-Etienne Defaix Chablis "V.V." 2022
    Daniel-Etienne Defaix Chablis "V.V." 2022SKU: FRBUDEDWIWH175022
    Sk. Cena
    1 × 37,30 
  • Rādīt × Amedei Toscano Black 63%
    Tumša šokolāde "Amedei Toscano Black 63%" 50 gSKU: PDORDGUR00119
    Sk. Cena
    1 × 8,00 
  • Rādīt × Vincent Girardin Meursault 1er Cru Perrieres
    Vincent Girardin Meursault 1er Cru "Perrieres" 2022SKU: FRBUVGIWIWH775022
    Sk. Cena
    1 × 220,00 
  • Rādīt × Vincent Girardin Bourgogne “Saint Vincent” Blanc
    Vincent Girardin Bourgogne “Saint Vincent” 2022SKU: FRBUVGIWIWH175022
    Sk. Cena
    1 × 37,90 
  • Rādīt × Domaine Borhmann Meursault "Les Durots" 2022
    Domaine Borhmann Meursault "Les Durots" 2022SKU: FRBUBOHWIWH275022
    Sk. Cena
    1 × 75,50 
  • Rādīt × Toscana IGP "Montevertine" 2021
    Toscana IGP "Montevertine" 2021SKU: ITTUMONWIRE275021
    Sk. Cena
    1 × 88,20 
  • Rādīt × Vincent Girardin Meursault 1er Cru Charmes-Dessus
    Vincent Girardin Meursault 1er Cru "Charmes-Dessus" 2022SKU: FRBUVGIWIWH675022
    Sk. Cena
    1 × 165,00 
  • Rādīt × Chateau Moulin Riche
    Chateau Leoville Poyferre Chateau Moulin Riche 2022SKU: FRBOHCUWIRE3075022
    Sk. Cena
    1 × 57,30 
  • Rādīt × Simon Colin Santenay
    Simon Colin Santenay 2022SKU: FRBUSCOWIRE175022
    Sk. Cena
    1 × 57,80 
  • Rādīt × Keermont Syrah Stellenbosch 2016
    Keermont Syrah Stellenbosch 2016SKU: SAWCWWIRE0175016
    Sk. Cena
    1 × 44,60 
  • Rādīt × Albert Bichot Nuits-Saint-Georges Dom. du Clos Frantin
    Albert Bichot Nuits-Saint-Georges "Dom. du Clos Frantin" 2023SKU: FRBUDALBWIRE375023
    Sk. Cena
    1 × 90,50 
  • Rādīt × Gabrielskloof Landscape Syrah on Sandstone Walker Bay 2019
    Gabrielskloof "Landscape: Syrah on Sandstone" Walker Bay 2019SKU: SAWCWWIRE0275019
    Sk. Cena
    1 × 53,90 
  • Rādīt × Simon Colin Chassagne-Montrachet 1er Cru Chaumees
    Simon Colin Chassagne-Montrachet 1er Cru "Chaumees" 2023SKU: FRBUSCOWIWH275023
    Sk. Cena
    1 × 122,00 

Summa: 1 338,10 

Apskatīt grozuVeikt pasūtījumu

LV
EN
18 1 338,10 
Mans grozs
  • Rādīt × J.P. Seconde Brut Blanc de Blancs NV
    J.P. Seconde Brut Blanc de Blancs NVSKU: FRCHJPSSPCH7750NV
    Sk. Cena
    1 × 39,10 
  • Rādīt × "Leoville Poyferre" St.Julien 2eme GCC 2022
    "Leoville Poyferre" St.Julien 2eme GCC 2022SKU: FRBOHCUWIRE575022
    Sk. Cena
    1 × 132,00 
  • Rādīt × Belle Illoise sardines with tomato and pesto sauce 115gr
    Belle Illoise sardines with tomato and pesto sauce 115grSKU: PRODUKTIBEL0006
    Sk. Cena
    1 × 9,00 
  • Rādīt × Tollot-Beau Aloxe-Corton 1er Cru "Les Vercots" 2022
    Tollot-Beau Aloxe-Corton 1er Cru "Les Vercots" 2022SKU: FRBUDTBWIRE875022
    Sk. Cena
    1 × 91,00 
  • Rādīt × Sardīnes ar pipariem un šķiņķi Belle Iloise Luzienne
    Sardīnes ar pipariem un šķiņķi "Belle Iloise Luzienne" 115 gSKU: PRODUKTIBEL0011
    Sk. Cena
    1 × 9,00 
  • Rādīt × Daniel-Etienne Defaix Chablis "V.V." 2022
    Daniel-Etienne Defaix Chablis "V.V." 2022SKU: FRBUDEDWIWH175022
    Sk. Cena
    1 × 37,30 
  • Rādīt × Amedei Toscano Black 63%
    Tumša šokolāde "Amedei Toscano Black 63%" 50 gSKU: PDORDGUR00119
    Sk. Cena
    1 × 8,00 
  • Rādīt × Vincent Girardin Meursault 1er Cru Perrieres
    Vincent Girardin Meursault 1er Cru "Perrieres" 2022SKU: FRBUVGIWIWH775022
    Sk. Cena
    1 × 220,00 
  • Rādīt × Vincent Girardin Bourgogne “Saint Vincent” Blanc
    Vincent Girardin Bourgogne “Saint Vincent” 2022SKU: FRBUVGIWIWH175022
    Sk. Cena
    1 × 37,90 
  • Rādīt × Domaine Borhmann Meursault "Les Durots" 2022
    Domaine Borhmann Meursault "Les Durots" 2022SKU: FRBUBOHWIWH275022
    Sk. Cena
    1 × 75,50 
  • Rādīt × Toscana IGP "Montevertine" 2021
    Toscana IGP "Montevertine" 2021SKU: ITTUMONWIRE275021
    Sk. Cena
    1 × 88,20 
  • Rādīt × Vincent Girardin Meursault 1er Cru Charmes-Dessus
    Vincent Girardin Meursault 1er Cru "Charmes-Dessus" 2022SKU: FRBUVGIWIWH675022
    Sk. Cena
    1 × 165,00 
  • Rādīt × Chateau Moulin Riche
    Chateau Leoville Poyferre Chateau Moulin Riche 2022SKU: FRBOHCUWIRE3075022
    Sk. Cena
    1 × 57,30 
  • Rādīt × Simon Colin Santenay
    Simon Colin Santenay 2022SKU: FRBUSCOWIRE175022
    Sk. Cena
    1 × 57,80 
  • Rādīt × Keermont Syrah Stellenbosch 2016
    Keermont Syrah Stellenbosch 2016SKU: SAWCWWIRE0175016
    Sk. Cena
    1 × 44,60 
  • Rādīt × Albert Bichot Nuits-Saint-Georges Dom. du Clos Frantin
    Albert Bichot Nuits-Saint-Georges "Dom. du Clos Frantin" 2023SKU: FRBUDALBWIRE375023
    Sk. Cena
    1 × 90,50 
  • Rādīt × Gabrielskloof Landscape Syrah on Sandstone Walker Bay 2019
    Gabrielskloof "Landscape: Syrah on Sandstone" Walker Bay 2019SKU: SAWCWWIRE0275019
    Sk. Cena
    1 × 53,90 
  • Rādīt × Simon Colin Chassagne-Montrachet 1er Cru Chaumees
    Simon Colin Chassagne-Montrachet 1er Cru "Chaumees" 2023SKU: FRBUSCOWIWH275023
    Sk. Cena
    1 × 122,00 

Summa: 1 338,10 

Apskatīt grozuVeikt pasūtījumu

Remi Jobard Bourgogne Blanc 2023

SKU: FRBUDRJWIWH575023 Kategorija:
Chardonnay | Burgundy | France | White Wine | Domaine Remi Jobard | 2023 | 0,75 L | 13 %
Par
Remi Jobard Bourgogne Blanc ir sausais baltvīns, kas izgatavots tikai no Chardonnay vīnogām, kas iegūts no slavenā Burgundijas reģiona Francijā. Šis vīns atspoguļo Remi Jobard rūpīgo vīna dārzu praksi un vīna darīšanas pieredzi, kas pazīstama ar vīnu ražošanu, kas atspoguļo Burgundijas teritoriālo eleganci un sarežģītību. Apzīmējums Bourgogne Blanc norāda uz augstas kvalitātes, sākuma līmeņa Burgundijas vīnu, kas piedāvā reģiona prestižo vīna darīšanas tradīciju nogaršot. Satur sulfītus
Ražotājs
Kopš savas pirmās paša veiktās vinifikācijas 1992. gadā Remī Žobārs (Rémi Jobard), Šarla Žobāra dēls un Fransuā Žobāra brāļadēls, ražo iespaidīgu apelācijas Mersault vīnu klāstu. Līdz 1996. gadam, kad Remī tēvs devās pelnītā atpūtā, abas paaudzes strādāja plecu pie pleca. Remī Žobārs meklē aromāta tīrību un to arī prot panākt. Tomēr viņš nepieder pie vīndariem, kuri Chardonnay elegantā aspekta meklējumos, kā mēdz teikt, “līdz ar ūdeni no vannas izlej arī bērnu”. Būtisks viņa vīndarīšanas tehnikas elements ir spiešana: viņš novāktās vīnogas presē visā nakts garumā, līdz pilnam divus bārus lielam spiedienam nonākot pakāpeniski, rūpīgi aprēķinot katru nākamo soli. Pēc tam nāk 12 mēnešus ilga vinifikācija un izturēšana mucā, kam seko vēl 6 mēneši tvertnē. Šai procesā izmanto tikai aptuveni 20% jauna koka, un Remī, iespējams, vienīgais starp Burgundijas vīndariem, dod priekšroku austriešu muciniekiem Stockinger, kuri izmanto koku no Ibstāles ielejas (aptuveni 50 km no Vīnes). Tiek liktas lietā arī vairākas augstās, šaurās Stockinger koka tvertnes ‒ foudres. Vīna pazinēji ir vienisprātis, ka tieši Stockinger mucām lielā mērā jāpateicas par vīnu eleganci un noteikti arī noturīgo pēcgaršu. Gatavojot savus pievilcīgos sarkanvīnus, Žobārs pirms vinifikācijas procesa atdala vīnogas no kātiņiem; vīns pēc tam tiek izturēts mucās (30% no tām ir no jauna koka). Champs Fulliot ir izsmalcinātākais no abiem Monthélie, bet Volnay-Santenots ir samērā viegls, tomēr apveltīts ar ārkārtīgi tīru un negaidīti noturīgu garšu.
Piezīmes

Remi Jobard Bourgogne Blanc garšas notis atklāj dzīvīgu zaļo ābolu, bumbieru un citrusaugļu buķeti, ko papildina smalkas balto ziedu notis un minerāluma piegarša. Pēc garšas tas piedāvā kraukšķīgu skābumu un vidēji stingru tekstūru ar citrona miziņas, persiku un grauzdētu mandeļu aromātu, kas nodrošina tīru un atsvaidzinošu galu. Šis Chardonnay tiek atzīmēts ar tā līdzsvaru, svaigumu un izteiksmīgo augļu profilu, padarot to par aicinošu un baudāmu vīnu.

Saderība

Remi Jobard Bourgogne Blanc lieliski sader ar dažādiem ēdieniem, piemēram, grilētām jūras veltēm, vistas cepeti vai krēmveida risoto, kur tā skābums un augļainums uzlabo ēdiena garšu un bagātību. Tas arī papildina mīkstus sierus un vieglus salātus, nodrošinot atsvaidzinošu kontrastu un paaugstinot kopējo maltītes pieredzi ar savu kraukšķīgo un dinamisko raksturu.

Noliktavā 10 prece/-es

45,50 

Domaine Remi Jobard
Kopš savas pirmās paša veiktās vinifikācijas 1992. gadā Remī Žobārs (Rémi Jobard), Šarla Žobāra dēls un Fransuā Žobāra brāļadēls, ražo iespaidīgu apelācijas Mersault vīnu klāstu. Līdz 1996. gadam, kad Remī tēvs devās pelnītā atpūtā, abas paaudzes strādāja plecu pie pleca. Remī Žobārs meklē aromāta tīrību un to arī prot panākt. Tomēr viņš nepieder pie vīndariem, kuri Chardonnay elegantā aspekta meklējumos, kā mēdz teikt, “līdz ar ūdeni no vannas izlej arī bērnu”. Būtisks viņa vīndarīšanas tehnikas elements ir spiešana: viņš novāktās vīnogas presē visā nakts garumā, līdz pilnam divus bārus lielam spiedienam nonākot pakāpeniski, rūpīgi aprēķinot katru nākamo soli. Pēc tam nāk 12 mēnešus ilga vinifikācija un izturēšana mucā, kam seko vēl 6 mēneši tvertnē. Šai procesā izmanto tikai aptuveni 20% jauna koka, un Remī, iespējams, vienīgais starp Burgundijas vīndariem, dod priekšroku austriešu muciniekiem Stockinger, kuri izmanto koku no Ibstāles ielejas (aptuveni 50 km no Vīnes). Tiek liktas lietā arī vairākas augstās, šaurās Stockinger koka tvertnes ‒ foudres. Vīna pazinēji ir vienisprātis, ka tieši Stockinger mucām lielā mērā jāpateicas par vīnu eleganci un noteikti arī noturīgo pēcgaršu. Gatavojot savus pievilcīgos sarkanvīnus, Žobārs pirms vinifikācijas procesa atdala vīnogas no kātiņiem; vīns pēc tam tiek izturēts mucās (30% no tām ir no jauna koka). Champs Fulliot ir izsmalcinātākais no abiem Monthélie, bet Volnay-Santenots ir samērā viegls, tomēr apveltīts ar ārkārtīgi tīru un negaidīti noturīgu garšu.
Burgundija (Burgoņa) var būt mulsinoša tās nosaukumu daudzveidības dēļ — visi mazie vīna dārzi ir sadalīti starp vairākiem ražotājiem, tāpēc bieži vien var būt grūti saprast šo daudzveidību. Tomēr tieši tāpēc Burgundijas vīni tiek uzskatīti par labākajiem pasaulē. Izplatīta diskusiju tēma, runājot par Burgundiju, ir jēdziens "terroir" - unikāla augsnes un klimata apstākļu kombinācija, kas ietekmē vīna garšu nosaukumos, padarot to unikālu katrā ciematā. Vīndari īstu šedevru radīšanai galvenokārt izmanto kaprīzo Pinot Noir un klasisko Chardonnay, savukārt Gamay un Aligote izmanto mazliet vienkāršāka stila vīnu pagatavošanai. Īpaša uzmanība jāpievērš vīnu hierarhijai. Vispirms ir reģionālie un ciemata vīni, soli augstāk - Premier Cru vīni un izcilais Grand Cru - augšpusē. Sarežģīto un nepastāvīgo laikapstākļu dēļ, kas var būtiski ietekmēt vīna kvalitāti, īpaši sliktos ražas gados, ļoti svarīgs faktors šeit ir tā sauktais millesime – vīnogu ražas gads, no kura ražots konkrētais vīns, jo katram no šiem gadiem ir savs. unikāla garša. Burgundijas vīnu iegāde nav vienkārša, jo ir jāņem vērā daudzas detaļas - vīna dārza klase, ražotāja vērtējums, vīnogulāju vecums, vīna kvalitāte, kā arī millesime un, protams, , novecošanās potenciāls. Šeit liela loma ir pārdevējiem – viņiem ir jābūt patiesi aizrautīgiem ar vīnu un jāspēj piedāvāt tikai labākās kvalitātes ražotājus ar labu reputāciju. Tieši tā darbojas "Noble Wine"!