Umenoyado Juzu liķieris “Yuzushu”

SKU: SAKEDUNY15720NV Kategorija:
Sake | Liqueur | N.V. | 0,72 L | 8 % | Umenoyado
Par
Umenoyado Yuzu liķieris "Yuzushu" ir pussalds liķieris, kas izgatavots no svaigiem yuzu citrusaugļiem, kas iegūts Naras prefektūrā Japānā. Šis liķieris izceļ yuzu dinamiskās un aromātiskās īpašības, un Umenoyado alus darītavas apņemšanās nodrošināt kvalitāti nodrošina tīru un atsvaidzinošu dzērienu. "Yuzushu" ir pazīstams ar savu garšīgo un pikanto profilu, padarot to par populāru izvēli tiem, kam patīk citrusaugļu un nedaudz saldenas garšas.
Piezīmes

Umenoyado Yuzu liķiera “Yuzushu” garšas notis atklāj košu un aromātisku svaigas yuzu miziņas, citrona un greipfrūta buķeti, ko papildina smalkas ziedu notis. Pēc garšas tas piedāvā vieglu līdz vidēji sātīgu tekstūru ar perfektu salduma un skābuma līdzsvaru, ar nobrieduša yuzu, medus un mandarīna pieskārienu, nodrošinot tīru, uzmundrinošu galu. Šis liķieris tiek izslavēts ar savu dzīvīgo, atsvaidzinošo raksturu un harmonisku citrusaugļu un ziedu elementu integrāciju.

Saderība

Umenoyado Yuzu liķieris “Yuzushu” lieliski sader ar viegliem desertiem, piemēram, sorbetiem, augļu tartēm vai panna cotta, kur tā citrusu spožums pastiprina saldās garšas. Tas arī papildina sāļos ēdienus, piemēram, sašimi, grilētas jūras veltes vai salātus, nodrošinot daudzpusīgu un apburošu maltītes pieredzi ar savu garšīgo un atsvaidzinošo profilu.

Noliktavā 9 prece/-es

37,00