Umenoyado plūmju liķieris “Ryokucha Umeshu”

SKU: SAKEDUNY14720NV Kategorija:
Sake | Liqueur | N.V. | 0,72 L | 8 % | Umenoyado
Par
Umenoyado plūmju liķieris "Ryokucha Umeshu" ir daļēji salds liķieris, kas izgatavots no Japānas plūmēm (ume) un zaļās tējas (ryokucha), kas izgatavots Japānas Naras prefektūrā. Šis unikālais umeshu un zaļās tējas sakausējums apvieno bagātīgo, augļu plūmju garšu ar zaļās tējas zemes aromātiskajām notīm, radot līdzsvarotu un atsvaidzinošu dzērienu. Umenoyado alus darītava ir slavena ar saviem novatoriskajiem un augstas kvalitātes liķieriem, kas atspoguļo Japānas tradicionālās garšas ar mūsdienīgu pieskaņu.
Piezīmes

Umenoyado plūmju liķiera “Ryokucha Umeshu” garšas notis atklāj harmonisku saldu un plūmju garšu sajaukumu, ko papildina zaļās tējas smalkais rūgtums un ziedu notis. Pēc garšas tas piedāvā gludu, vidēji sātīgu tekstūru ar patīkamu saldumu, ar gatavu plūmju, medus garšu un zaļās tējas piegaršu, kas nodrošina ilgu, atsvaidzinošu noskaņu. Šis liķieris tiek izslavēts ar savu līdzsvaru, sarežģītību un augļu un augu elementu integrāciju.

Saderība

Umenoyado plūmju liķieris “Ryokucha Umeshu” lieliski sader ar viegliem desertiem, piemēram, mochi, augļu tartēm vai zaļās tējas saldējumu, kur tā saldums un skābums pastiprina garšas. Tas arī papildina sāļos ēdienus, piemēram, grilētu zivi vai vistas teriyaki, nodrošinot daudzpusīgu un apburošu maltītes pieredzi ar savu unikālo un atsvaidzinošo raksturu.

Noliktavā 21 prece/-es

31,00