Michel Forgeron cognac Barrique 91 0,5L

SKU: FRCGMFOSPCG4500NV Kategorija:
Cognac AOC | Cognac | N.V. | 0,5 L | 47 %
Par
Michel Forgeron Cognac Barrique 91 ir unikāls, daļēji sauss konjaks, kas destilēts no Ugni Blanc vīnogām, kas ir galvenā sastāvdaļa Grande Champagne reģionā Francijā, kas ir slavena ar savu konjaka ražošanas optimālo teritoriju. Šis īpašais apzīmējums "Barrique 91" attiecas uz 1991. gadu, demonstrējot vienas mucas izlaišanas tradīciju, kas atspoguļo noteiktas ražas atšķirīgās īpašības. Michel Forgeron apņemšanās izmantot amatnieciskas metodes un minimālu iejaukšanos novecošanas procesā nodrošina, ka katra Barrique 91 pudele piedāvā īstu sava vintage garšu, padarot to par retu un pieprasītu izlasi cienītājiem.
Piezīmes

Michel Forgeron Cognac Barrique 91 garšas notis atklāj bagātīgu aromātu klāstu, sākot ar nobriedušu augļu un ziedu notīm, kas noved pie garšas, kas ir bagāta ar aprikozēm, medu un garšvielu nokrāsu, un tas viss ir ietverts samtainā tekstūrā, kas beidzas ar garš, apmierinošs finišs. Šī konjaka sarežģītību un eleganci vēl vairāk izceļ tā salduma līdzsvars un smalkā ozola ietekme no tā novecošanas procesa.

Saderība

Barrique 91 īpaši labi sader ar tumšās šokolādes desertiem, kur tā augļu un pikantās notis papildina šokolādes rūgtumu, pastiprinot garšas dziļumu. Tas kalpo arī kā izsmalcināts klasiskā cigāra pavadonis, piedāvājot relaksējošu pieredzi, kur bagātīgās, sarežģītās konjaka notis lieliski atspoguļojas cigāra aromātiskajā profilā.

Noliktavā 1 prece/-es

172,00