De Montal armanjaks Oslo VS 0,7L
Armagnac AOC | Armagnac | N.V. | 0,7 L | 40 % | De Montal
Par
De Montal Armagnac Oslo VS ir izcils brendijs, kas pazīstams ar savu daļēji sauso profilu, kas izgatavots no vīnogu šķirņu maisījuma, kuras dzimtene ir Francijas Gaskonijas reģionā. Kā armanjaka veids tiek destilēts no vīna un izturēts ozolkoka mucās, piedāvājot unikālu garšu, kas atšķiras no citiem stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Šis konkrētais VS (ļoti īpašs) apzīmējums norāda, ka tas ir izturēts vismaz divus gadus, padarot to par jaunu, dinamisku armanjaka izpausmi.
Ražotājs
DeMontal, iespējams, ir vismodernākā spirta rūpnīca reģionā, un to vīnkopības un vīnkopības metodes ir ļoti sarežģītas. DeMontal ražo lielisku armanjaku, kā arī daudzus vīnus no sava 700 hektāru lielā īpašuma. Priekšrocības ir tādas, ka to kvalitāte vienmēr ir ārkārtīgi augsta, un individualitāti starp vīnogu ražām ir daudz grūtāk noteikt. Spirta rūpnīca ir vismodernākā, un tiek apgalvots, ka vīnogas pavada mazāk nekā 10 minūtes starp vīna dārzu un presi, lai samazinātu SO2 saturu. Presēšana notiek nerūsējošā tērauda pneimatiskajās mucās, un destilācija notiek uz ļoti vieglām nogulsnēm. Vinifikācijas metode ir pilnīgi dabiska, jebko mākslīgu pievienot ir aizliegts. Vīns tiek destilēts uzreiz pēc ražas novākšanas, lai saglabātu maksimālu aromātu daudzumu. DeMontal kvalitātes stabilitāte ir diezgan unikāla!
Piezīmes
De Montal Armagnac Oslo VS garšas notis atklāj harmonisku augļu un koka līdzsvaru ar plūmju un aprikožu nokrāsu degunā, kam seko smalka vaniļas un garšvielu nokrāsa. Garša tiek sagaidīta ar gludu tekstūru un svaigu augļu garšu, kas sajaukta ar ozolu, parādot šī armanjaka jauneklīgo raksturu.
Saderība
Šis armanjaks lieliski sader ar dažādiem ēdieniem, uzlabojot bagātīgu, krēmīgu desertu, piemēram, brulē krēma vai augļu pīrāgu, garšu. Tas papildina arī pikantus ēdienus, piemēram, ceptu pīli vai grilētas sēnes, piešķirot maltītei elegances pieskārienu.
Noliktavā 7 prece/-es
De Montal
DeMontal, iespējams, ir vismodernākā spirta rūpnīca reģionā, un to vīnkopības un vīnkopības metodes ir ļoti sarežģītas. DeMontal ražo lielisku armanjaku, kā arī daudzus vīnus no sava 700 hektāru lielā īpašuma. Priekšrocības ir tādas, ka to kvalitāte vienmēr ir ārkārtīgi augsta, un individualitāti starp vīnogu ražām ir daudz grūtāk noteikt. Spirta rūpnīca ir vismodernākā, un tiek apgalvots, ka vīnogas pavada mazāk nekā 10 minūtes starp vīna dārzu un presi, lai samazinātu SO2 saturu. Presēšana notiek nerūsējošā tērauda pneimatiskajās mucās, un destilācija notiek uz ļoti vieglām nogulsnēm. Vinifikācijas metode ir pilnīgi dabiska, jebko mākslīgu pievienot ir aizliegts. Vīns tiek destilēts uzreiz pēc ražas novākšanas, lai saglabātu maksimālu aromātu daudzumu. DeMontal kvalitātes stabilitāte ir diezgan unikāla!