Tosatsuru Sake Ginjo “Azure Sea Water”

SKU: SAKEDUNY01720NV Kategorija:
Chardonnay | Sake | Sake | Tosatsuru | N.V. | 0,72 L | 15 %
Par
Tosatsuru Sake Ginjo "Azure Sea Water" ir sausais sakē, kas izgatavots no augstākās kvalitātes sakē rīsiem, un tā pagatavošanas procesā tiek izmantots dziļūdens ūdens, kas iegūts Koči prefektūrā Japānā. Šis unikālais Ginjo sakē apvieno tradicionālās alus pagatavošanas metodes ar minerāliem bagāto dziļjūras ūdeni, iegūstot tīru un kraukšķīgu garšas profilu, kas atspoguļo okeāna tīrību un svaigumu. Tosatsuru ir slavens ar savu novatorisko pieeju un apņemšanos nodrošināt kvalitāti, nodrošinot izsmalcinātu un elegantu sake. Satur sulfītus.
Piezīmes

Tosatsuru Sake Ginjo “Azure Sea Water” garšas notis atklāj aromātisku zaļo ābolu, bumbieru un melones buķeti, ko papildina smalkas ziedu notis un minerāluma piegarša. Pēc garšas tas piedāvā vieglu līdz vidēji sātīgu tekstūru ar dinamisku skābumu, citrusaugļu, balto persiku garšu un sāļuma pieskārienu, kas nodrošina ilgu, atsvaidzinošu noskaņu. Šis sakē tiek atzīmēts ar savu līdzsvaru, skaidrību un augļu un minerālu elementu harmonisku integrāciju.

Saderība

Tosatsuru Sake Ginjo “Azure Sea Water” lieliski sader ar viegliem jūras velšu ēdieniem, piemēram, sašimi, suši un grilētām zivīm, kur tā skābums un minerālu notis uzlabo maigo garšu. Tas arī papildina svaigus salātus, marinētus dārzeņus un maigus sierus, nodrošinot daudzpusīgu un patīkamu maltītes pieredzi ar savu tīro un dinamisko raksturu.

Noliktavā 26 prece/-es

44,00