• Sarkanvīns
    Sarkanvīns
Vīns • Pommard 1er Cru
96 00
Ronalds Pētersons, “Noble Wine” someljē
"Aromātā jūtamas intensīvu ķiršu un garšvielu notis. Garša ir sulīga, intensīva, ar aktīvu tanīnu, gatavu sarkano ogu, ķiršu kauliņu un riekstu niansēm. Maigi un zīdaini tanīni. Sulīga un noturīga pēcgarša ar ķiršu notīm."
1

Pommard 1er Cru "Les Chaponnieres"

Pinot Noir vīnogas novāc ar rokām. Pēc rūpīgas vīnogu atlases, tās tiek pilnībā noņemtas no ķekariem. Alkohola fermentācija sākas maigi un ilgst 12 līdz 20 dienas (atkarībā no Cru) stingri kontrolētā temperatūrā. Pirms pildīšanas pudelēs, vīni tiek noturēti ozolkoka mucās, no kuām 30-60% ir jaunas, 14-16 mēnešus atkarībā no apelācijas un ražas gada.
Pinot Noir
Ieteicamais laiks vīna atvēršanai: 2014-2020
Pudele: 0.75 L
Ir noliktavā: 6+ pudeles
6 pudeles kartona kastē

Domaine Anne Parent

1803. gadā dibinātais Domaine Anne Parent vīna nams šobrīd atrodas divu māsu - Anne Parent un Catherine Fages-Parent - pārraudzībā, pārstāvot jau 12. vīndaru paaudzi un turpinot ģimenes vīndarīšanas tradīcijas jau kopš 17. gadsimta. Namam pieder 10 hektāri vīna dārzu, un tas ražot pārsvarā Côte de Beaune sarkanvīnus. īpašums piedāvā lielākoties 1er Cru vīnus, sevišķi slavenājā Pommard apelācijā. Grand Cru vīni - gan sarkanie, gan ļoti retie baltvīni - nāk no Corton. Mājas filozofija ir ražot autentiskus vīnus ar izteikti delikātu, elegantu, juteklisku un skaistu buķeti. Šeit atslēgas vārdi ir balanss un harmonija. Vīna dārzi plešas kaļķaini mālainā augsnē, ko sarkanu iekrāso dzelzs oksīds, ļaujot Pinot Noir un Chardonnay vīniem iegūt dzīvo ekspresiju. Saimniekošna dārzos vērsta organiskā un biodinamiskā virzienā. Alkoholiskā fermentācija sākas maigi, ilgst 12-20 dienas, atkarībā no Cru, stingri konrolētā temperatūrā. Pēc tam vīns 14-16 mēnešus tiek noturēts ozolkoka mucās, no kurām 30%-60% ir jaunas.

Izvēlieties vīnu sev

Vērtība:  €
Gadi:
Izmantojiet šo rīku izvēlei vai ievadiet ciparus manuāli
Izmantojiet šo rīku izvēlei vai ievadiet ciparus manuāli