Vīna degustācijas un vakariņas

Mēs regulāri organizējam attīstošas vīna degustācijas un gastronomiskos vakarus sadarbībā ar vadošajiem vīna speciālistiem.

Pasākuma laikā gūtās zināšanas Jums iemācīs pareizi sev izvēlēties vīnu un palīdzēs dot pareizus padomus Jums pazīstamajiem līdzcilvēkiem.

Vai esat noskaņoti eksperimentiem? Mēs piedāvājam neordināras gastronomiskas vakariņas ar dabiskajiem vīniem restorānā Max Cekot Kitchen! Tā ir jauna vieta Rīgā, kur vienkopus saplūst neparasta modernā virtuve, oriģinālas idejas un katras detaļas priekšrocības, lai Jūsu vakariņas padarītu par unikālu un absolūti nevainojamu pieredzi. Kļūstiet par Max Cekot Kitchen pirmajiem viesiem!
Pasākuma Laiks:
21.09.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
7 no 22 pieejamas
Cena: 95.00€
Vīna lekcija iesācējiem. Saprast vīnu ir grūti, bet aizraujoši! Vīna pasaules izzināšanas process jums var kļūt par aizraujošu ceļojumu visai dzīvei. Šī lekcija ir paredzēta tiem, kuri tikai sāk interesēties par vīna tēmu. Mēs ar prieku dalīsimies savās zināšanās ar Jums!
Pasākuma Laiks:
21.09.2018, 18:35
Informācija:
Norises vieta:
6 no 12 pieejamas
Cena: 35.00€
Vīna lekcija iesācējiem. Saprast vīnu ir grūti, bet aizraujoši! Vīna pasaules izzināšanas process jums var kļūt par aizraujošu ceļojumu visai dzīvei. Šī lekcija ir paredzēta tiem, kuri tikai sāk interesēties par vīna tēmu. Mēs ar prieku dalīsimies savās zināšanās ar Jums!
Pasākuma Laiks:
28.09.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
10 no 12 pieejamas
Cena: 35.00€
Aicinām uz meistarklasi ar Olivjē Kuveljē. Neizsīkstošās intereses par Bordo un šā reģiona vīnu milzīgās popularitātes dēļ mēs esam ataicinājuši uz Rīgu Bordo ražotāju alianses Crus Bourgeois prezidentu, lai tieši no pirmavota uzzinātu vairāk par Bordo vīniem, vēsturi un sarežģītās vietējo vīnu klasifikācijas sistēmas niansēm, kā arī noskaidrotu, kas jauns šajā reģionā.
Pasākuma Laiks:
16.10.2018, 10:00
Informācija:
Norises vieta:
20 no 50 pieejamas
Cena: 60.00€
Saistībā ar Bordo vīnu speciālista Olivjē Kuveljē vizīti Rīgā mēs organizējam vakariņas ar Bordo vīniem. Tā ir iespēja dzirdēt viņa stāstījumu par vīniem, kas tiek ražoti vienā no pašiem varenākajiem vīndarīšanas reģioniem pasaulē. Par to, kas jauns, bet kas nemainīgi saglabājas kā Bordo vērtība, mums stāstīs 1804. gadā dibinātās negociantu kompānijas prezidents, divu piļu padomes loceklis un alianses Crus Bourgeois prezidents.
Pasākuma Laiks:
16.10.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
0 no 20 pieejamas
Cena: 95.00€
Ideālāku partneri vīnam kā siers ir grūti iedomāties. Aromātiskais un samtainais vīns tik patīkami papildina siera maigo struktūru.Tā ir klasika, kas nekad nepieviļ, taču ne katrs vīns ideāli sader ar katru sieru. Ir daži likumi un ieteikumi, kā padarīt šo savienībai interesantāku, lai neviens no produktiem nenomāktu otra garšu, bet tikai uzlabotu kopējo garšas iespaidu.
Pasākuma Laiks:
18.10.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
0 no 12 pieejamas
Cena: 50.00€
Ideālāku partneri vīnam kā siers ir grūti iedomāties. Aromātiskais un samtainais vīns tik patīkami papildina siera maigo struktūru.Tā ir klasika, kas nekad nepieviļ, taču ne katrs vīns ideāli sader ar katru sieru. Ir daži likumi un ieteikumi, kā padarīt šo savienībai interesantāku, lai neviens no produktiem nenomāktu otra garšu, bet tikai uzlabotu kopējo garšas iespaidu.
Pasākuma Laiks:
25.10.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
6 no 12 pieejamas
Cena: 50.00€

Miglains Nebbiolo (LV)

01.11.2018, 18:30
Pjemontas vīnogu šķirnes Nebbiolo degustācija – šīs šķirnes nosaukums radies no rudens miglām (nebbia – no itāļu val. – migla). Šī daudzšķautņainā un izsmalcinātā vīnoga sniegusi iespēju sarežģītajos Ziemeļitālijas klimatiskajos apstākļos radīt tādus varenus vīnus kā Barolo un Barbaresco, kas atbilst augstākajai kategorijai DOCG, un tas vēl nav viss, uz ko šī šķirne spējīga.
Pasākuma Laiks:
01.11.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
12 no 12 pieejamas
Cena: 50.00€

Miglains Nebbiolo (RU)

08.11.2018, 18:30
Pjemontas vīnogu šķirnes Nebbiolo degustācija – šīs šķirnes nosaukums radies no rudens miglām (nebbia – no itāļu val. – migla). Šī daudzšķautņainā un izsmalcinātā vīnoga sniegusi iespēju sarežģītajos Ziemeļitālijas klimatiskajos apstākļos radīt tādus varenus vīnus kā Barolo un Barbaresco, kas atbilst augstākajai kategorijai DOCG, un tas vēl nav viss, uz ko šī šķirne spējīga.
Pasākuma Laiks:
08.11.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
0 no 12 pieejamas
Cena: 50.00€
“Cieņa āboliem. Elegance. Saldums,” tieši ar šādiem trim vārdiem Žans Rožē Grults raksturojis savu kalvadosu, ko mēs piedāvājam Jums nodegustēt mūsu ziemas degustācijā. Jean-Roger Groult ir viens no izcilākajiem kalvadosa ražotājiem. Ģimenes uzņēmums, kur notiek destilēšana, atrodas apelācijas Pays d'Auge pašā sirdī, un tur jau piektajā paaudzē tiek ražots kalvadoss, saglabājot milzu cieņu pret tradīcijām.
Pasākuma Laiks:
29.11.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
11 no 12 pieejamas
Cena: 55.00€
“Cieņa āboliem. Elegance. Saldums,” tieši ar šādiem trim vārdiem Žans Rožē Grults raksturojis savu kalvadosu, ko mēs piedāvājam Jums nodegustēt mūsu ziemas degustācijā. Jean-Roger Groult ir viens no izcilākajiem kalvadosa ražotājiem. Ģimenes uzņēmums, kur notiek destilēšana, atrodas apelācijas Pays d'Auge pašā sirdī, un tur jau piektajā paaudzē tiek ražots kalvadoss, saglabājot milzu cieņu pret tradīcijām.
Pasākuma Laiks:
06.12.2018, 18:30
Informācija:
Norises vieta:
12 no 12 pieejamas
Cena: 55.00€